Seventeen Tonic

Seventeen Tonic myhomebar

SEVENTEEN 1724 TONIC

Seventeen 1724 Tonic har en karakteristisk citrussødme fra appelsin, mens den peruvianske kinin giver en afdæmpet, mild bitterhed. 1724 Tonic er dermed et godt valg i gindrinks, hvor der garneres med andet end citrus, da tonicen klarer den del selv. Prøv eksempelvis Gin Mare med 1724 Tonic og rosmarin for en fantastisk gin og tonic. Smagsnoter: Mandarin, mild bitterhed, blidt brus, sprød finish.  

Den særligt blide kinin i denne tonic stammer fra chinchona-bark, plukket i 1724 meters højde på det berømte Inka Trail i de peruvianske Andesbjerge. Tonicen har sit navn fra højden, barken plukkes i – og SEVENTEEN har sit navn fra de to første cifre.

Man kan købe “Seventeen contemporary mixers” i de fleste supermarkeder og i diverse online shops.

Seventeen Tonic Waterr er én mixer ud af fire i en produktlinje “SEVENTEEN CONTEMPOARY MIXERS”. Der findes også Seventeen Spicy Tomato, Seventeen Apple Kombucha og Seventeen Ginger Beer.

Seventeen er sandsynligvis verdens bedste miksere. Skabt til dem, der ønsker at opretholde kvaliteten af deres spiritus, når det skal mixes med sodavand og bruges til cocktails. Seventeen er skabt af samme producent som den eksklusive Gin Mare. Det er mennesker med smag og udsøgt kvalitetssans, og de har omhyggeligt håndplukket de fineste råvarer til deres nye serie af miksere. Kun naturlige ingredienser, med langt mere raffinerede smage og mindre sukker.

Scroll to Top

Søg blandt vores produkter nedenfor

+18

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.