Seventeen Ginger Beer

Seventeen Ginger Beer

SEVENTEEN GINGER BEER

Seventeen Ginger Beer er en kvalitets-mixer, som man kan bruge til diverse drinks, som kræver Ginger Beer. For at afrunde og supplere den karakteristiske ingefærsmag er der brugt letbitter frugt fra guaranaplanten samt bergamotte, lime og grapefrugt. Denne ginger beer ejer dermed en helt unik grad af harmoni. Smagsnoter: Mild krydring, kompleks citrus, forfinet sødme, blidt brus. 

Man kan købe “Seventeen contemporary mixers” i de fleste supermarkeder og i diverse online shops.

Seventeen Ginger Beer er én mixer ud af fire i en produktlinje “SEVENTEEN CONTEMPOARY MIXERS”. Der findes også Seventeen Spicy Tomato, Seventeen Apple Kombucha og Seventeen Tonic Water.

Seventeen er sandsynligvis verdens bedste miksere. Skabt til dem, der ønsker at opretholde kvaliteten af deres spiritus, når det skal mixes med sodavand og bruges til cocktails. Seventeen er skabt af samme producent som den eksklusive Gin Mare. Det er mennesker med smag og udsøgt kvalitetssans, og de har omhyggeligt håndplukket de fineste råvarer til deres nye serie af miksere. Kun naturlige ingredienser, med langt mere raffinerede smage og mindre sukker.

Scroll to Top

Søg blandt vores produkter nedenfor

+18

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.