Er du over 18 år?

Denne hjemmeside indeholder opskrifter der indeholder alkohol

Derfor skal du være 18 år for at kunne tilgå vores opskrifter.

Opihr

Ophir er en legendarisk region berømt for sin rigdom, som trivedes under Kong Solomons regering. Kongen fik ofte leveringer af guld, sølv og krydderier fra Opihr og selvom den eksakte lokation er glemt i tiden, menes regionen at befinde sig et sted i orienten, langs den gamle handelsrute. Handelsruten er et netværk af skibsruter, som forbinder østen med vesten.

Original – Spices of the Orient

(London Dry)

Baseret på et udvalg af eksotske planteekstrater,
herunder de krydrede cubebs (javabær), sort peber og koriander, fra hhv. Indonesien, Indien og Marokko. Opihr Spices of the Oriental har en aroma med noter af koriander, citrus og peber

Cocktails med Opihr Original

Opihr Black Lemon

(Arabian Edition)

OPIHR Arabian Edition kombinerer den umiskendelige smag af OPIHR London Dry Gin med distinkte krydderurter fra den gamle Silkevej her essentielle arabiske nøgleingredienser som persisk black lemon og citrusskalnoter fra Timut peber.

Cocktails med Opihr Black lemon

Opihr Aromatic Bitters

(European Edition)

OPIHR European Edition kombinerer den umiskendelige smag af OPIHR London Dry Gin med distinkte krydderurter fra den gamle Silkevej her essentielle europæiske nøgleingredienser som mild myrra og aromatisk bitterhed fra cascarilla bark.

Cocktails med Opihr Aromatic Bitter