NATIONAL BLOODY MARY DAY

National Bloody Mary day ligger som altid d. 1 Januar. Dagen efter vi ligger året der gik bag os, og hopper ind i et nyt år, med dem vi holder af. Det siges at Bloody Mary er den ultimative kur mod tømmermænd, hvilket kan være grunden til, at den officielle dag for Bloody Mary ligger på datoen 1. Januar. 

Den nationale Bloody Mary dag bør naturligvis fejres med intet mindre end en god hjemmelavet Bloody Mary. Vi har samlet et på opskrifter nedenfor. 

Virgin Bloody Mary

Sværhedsgrad
1.5/5
Red Snapper drink

Opskrift

fremgangsmåde

Bland Seventeen Spicy Tomato, citronsaft og Tabasco i en shaker med is. Ryst godt hæld drinken i et glas med isterninger. Pynt cocktailen med bladselleri, citron eller en chili.

Bloody Mary - Den originale

Sværhedsgrad
2/5

Drinken siges at være opfundet af den franske bartender Fernand Petiot i 1921. Han arbejde på ‘The New Yorker Bar’ i Paris. Drinken er eftersigende opkaldt efter den engelske dronning Mary 1. af England også kendt som Maria den blodige / Bloody Mary.  

Bloody Mary day

Opskrift

fremgangsmåde

Bland Russian Standard Vodka, Seventeen Spicy Tomato og Tabasco i en shaker med is. Ryst godt og si cocktailen i et glas med isterninger. Pynt cocktailen med bladselleri, citron eller en chili.

Redsnapper

Sværhedsgrad
2/5

Redsnapper er næsten det samme som en Bloody Mary, den eneste forskel på de to drinks, er at Red Snapper er lavet med Gin i stedet for vodka. I opskriften nedenfor har vi valgt at bruge Gin Mare. Man kan også pifte den endnu mere op, med en mere krydret gin, som for eksempel Opihr. 

National Bloody Mary dag

Opskrift

fremgangsmåde

Bland Russian Standard Vodka, Seventeen Spicy Tomato og Tabasco i en shaker med is. Ryst godt og si cocktailen i et glas med isterninger. Pynt cocktailen med bladselleri, citron eller en chili.

Bloody Mary uden SEVENTEEN Spicy Tomato mixer

Sværhedsgrad
3.5/5

Hvis du ikke er i besiddelse af en Seventeen Spicy Tomato mixer, så kan man lave drinken på den mere langsommelige men originale måde. Det kræver bare flere ingredienser.  Seventeen Spicy Tomato mixer gør det til en nem og overskuelig opgave, at mixe en Bloody Mary, og er et opalgt redskab at bruge i sin hjemmebar. Hvis man skal mixe mange drinks, kan det godt betale sig at lave “juicen” selv. 

Opskrift

  • 5 cl Gin eller Vodka
  • 9 dl tomatjuice
  • 1 cl Friskpresset Citronsaft 
  • 0,5 cl Worcestershire Sauce (4 dråber) 
  • 0,4 cl Tabasco (3 dråber) 
  • ½ tsk Salt 
  • ½ tsk Peber 
  • Pynt med bladselleri, citron eller chili.

fremgangsmåde

Hæld tomatjuice, vodka/gin, tabasco, Worchestershire Sauce, citronsaft,  salt og peber i en shaker og ryst forsigtigt, kun lige så alle ingredienserne er blandet sammen.  Hæld herefter indholdet over i et glas med isterninger og pynt drinken.  

Vil du have inspiration til lækre drinks du kan lave derhjemme? Så gå på opdagelse på myhomebar.dk og vores  drinksopskrifter.

Scroll til toppen

Søg blandt vores produkter nedenfor

+18

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.