Hvordan laver man sukkersirup?

SUKKERSIRUP OPSKRIFT

I de fleste drinksopskrifter bliver ingrediensen sukkersirup nævnt.  Siruppen er ufattelig nem at lave selv og den kan holde sig helt op til 3 uger i køleskabet. Kan du lave din egen sukkersirup er du allerede godt på vej til at bliver en mester bartender i din egen hjemmebar. Du har formentlig allerede alle ingredienserne i dit køkken, så der skal ikke handles før vi går i gang. Det eneste man skal bruge er: Rørsukker og vand. Sukkersirup kaldes også: Sugar Cane Syrup eller Simple Syrup. Det er alt sammen det samme. 

Hvis du ikke er indehaver at de to ingredienser, så skal du ikke miste ikke håbet, du kan også købe sukkersirup færdiglavet i supermarkedet eller online. 

Den Traditionelle

Sukkersirup opskrift myhomebar

Selvom denne metode tager lidt mere tid er det stadigvæk en utrolig nem og overskuelig opskrift. Det eneste du skal bruge er vand, sukker og en gryde.  

  • 175g rørsukker 
  • 1 dl vand 

Bring vandet i kog og tilsæt sukkeret. Skru lidt ned for blusset og rør godt rundt indtil at al sukkeret er opløst.. Hæld siruppen over i en glasflaske og stil i køleskabet så den kan køle ned.

Den hurtige

I den her opskrift sparer vi på opvasken. Drop gryden og brug en elkedel i stedet. Sukkeret skal nok nå at opløse sig. du skal bruge:

  • 1 del vand 
  • 1 del rørsukker 

Start med at hælde sukkeret i en flaske eller i et målbæger. Tilføj herefter den samme mængde kogende vand oveni sukkeret. Rør godt rundt, til sukkeret er helt opløst. Stil siruppen i køleskabet. Den er klar til brug så snart blandingen er nedkølet. 

Nu kan du lave en masse lækre drinks derhjemme, med sukkersirup. Vil du have inspiration til hvilke drinks du skal prøve at lave derhjemme, så kan du finde nogle gode bud inde på vores side med drinksopskrifter

Scroll to Top

Søg blandt vores produkter nedenfor

+18

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.