GinRaw

GINRAW

Fra Barcelona får du denne unikke, smukke og fantastiske lækre Gastronomiske gin, GinRaw. Skaberne bag GinRaw satte sig for at lave en gin, der skulle leve op til de højeste gastronomiske standarder, der findes i Barcelona. De samlede en gruppe af eksperter: en kok, en sommelier, en mixolog og en parfumeur. Det var starten på rejsen mod den ypperste gin.

GinRaw er en small batch gin, lavet på 6 planteekstrakter, som alle er destilleret separat ved kun 25 grader. Med al denne nødvendige tid, er det muligt at udtrække den dybeste essens af hver ingrediens. En nænsom og tidskrævende destillering, som giver dig en unik smagsoplevelse. Destillation ved en lav temperatur bevarer smagene og aromaerne i en overlegen kvalitet, og inkluderer noter af citron, lime, laurbærblade, kaffir limeblade, koriander og kardemommefrø.

Man kan købe GinRaw HER. Alternativt kan den også findes i Føtex.dk, Gins.dk, Supervin.dk og mange andre onlinebutikker. 

Madness

En gin med sjæl
At definere den sublime karakter for ginnen har været altafgørende. 

GinRaw Gastronomy

At gå den ekstra mil
For at skabe en gin som lever op til Barcelonas fineste gastronomiske  standard.

Perfection

Et forsøg på perfektion
Én gruppe talenter  samlet under ét mål, at skabe en overlegen gin.

Madness

Uden tvivl vanvittigt 
At prøve at fange hele Barcelonas ånd, duft og kultur i én gin. 

EN UNIK DESTILLATIONSPROCES

Destillations proces

Følg med i GinRaw’s univers på deres hjemmesideFacebook eller Instagram profil. Vil du smage GinRaw, kan du købe vores drinkspakke Gin & Tonic. Find opskriften til den perfekte Gin og tonic under vores opskrifter.

Scroll til toppen

Søg blandt vores produkter nedenfor

+18

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.