Gin Mare

GIN MARE - MEDITERRANEAN GIN

Gin Mare Myhomebar

Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare ladet sig inspirere af middelhavskøkkenet og kombineret de seks traditionelle gin-ingredienser: enebær, korianderfrø,kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal med de fire lokale middelhavs- ingredienser rosmarin, basilikum, timian og den lokale olivensort Arbequina. 

Alle ingredienser destilleres i seks forskellige ingrediensgrupper i en 250-liters specialdesignet destillator kaldet Florentine. Citrusskallerne udblødes (maceration) i et år før selve destillationen i 50 % vol. neutral alkohol fra byg for til sidst at blive destilleret. Alle destillater blandes til sidst omhyggeligt med neutral alkohol og renset vand (purified water) til den færdige Gin. Navnet Mare bliver ofte brugt om kulturen ved middelhavet. Den direkte oversættelse betyder ”hav”, men på catalansk betyder det også ”moderlig”.

Man kan købe Gin Mare i de fleste supermarkeder, som Føtex, Bilka, Kvickly, Irma Superbrugsen etc. 

Gin Mare

Gin Mare giver dig unikke smage af Rosmarin, timian og basilikum som dominere i starten. Herefter finder man bløde noter af enebær og citrus. Eftersmagen er rund og lang, med vedvarende noter af timian og citrus. Der findes mange gode tonic vand som passer til Gin Mare, men ikke nogen som lader ginnen komme 100% til sin ret. Derfor udviklede den samme producent en speciel tonic, med formålet at matche Gin Mare. Seventeen 1724 Tonic indeholder smag af mandarin og har en mild bitterhed, fantastiske blide bobler og et sprødt finish. 

Med sådan en G&T, kan man ikke andet end at drømme sig til syden og varme Middelhavskyster.

Scroll to Top

Søg blandt vores produkter nedenfor

+18

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.